Ronald Kiel

 In

Oprichter van Oreijs. Ervaren business developer met jarenlange ondernemingservaring in o.a. ICT en zakelijke dienstverlening. Sterke financiële achtergrond.

Ronald Kiel (1963) studeerde wiskunde in Groningen en behaalde een MBA aan de Simon School of Business in Rochester (NY). Na zijn studie werkte hij bij consultancy bedrijven BSO en CSC waar hij onder andere verantwoordelijk was voor de business unit Management Informatie Systemen. In 1999 was hij oprichter en directeur van FlexService Solutions, een ICT leverancier in de uitzendbranche, die zich richtte op de ontwikkeling van een ERP-systeem specifiek voor die branche.

Van 2005 tot 2007 was hij als directeur HR Solutions bij Randstad Nederland verantwoordelijk voor een aantal nieuwe outsourcing proposities in de HR-markt. Tevens was hij als projectleider en adviseur van de CFO verantwoordelijk voor een aantal acquisitietrajecten.

In 2008 richtte hij met Jeroen Oreijs Capital & Management op. Vanuit Oreijs was hij verantwoordelijk voor vele Corporate Finance en Fractional CFO-projecten.

Recent Posts
Neem contact met ons op.