Jeroen Meeuwissen

 In

Oprichter van Oreijs. Resultaatgerichte generalist, met substantiële ervaring in financierings en corporate finance trajecten voor middelgrote ondernemingen.

Jeroen Meeuwissen (1966) studeerde Bedrijfskunde in Antwerpen. In 1991 startte hij als trainee bij Van Lanschot Bankiers, waar hij een groot aantal verschillende functies heeft vervuld. Zo was hij in de periode 1995 tot en met 2000 verantwoordelijk voor de start en succesvolle uitbouw van een nieuwe vestiging in Amersfoort.

Naast zijn werk doorliep hij in 2000 – 2001 het Rochester Nijenrode Executive MBA programma. Begin 2001 werd hij directeur van een regionaal opererende vestiging in Hilversum. In 2005 trad hij toe tot de directie van Business Banking Nederland, waar hij een belangrijke bijdrage leverde aan de verdere professionalisering en groei van het zakelijk bedrijf. Tevens was hij projectmanager voor de verzelfstandiging van Intermediair Van Lanschot Chabot in 2007.

In 2008 richtte Jeroen samen met Ronald Kiel Oreijs Capital & Management op. Hij beschikt over ruime ervaring als adviseur, financier en investeerder. Vanuit Oreijs heeft hij met succes een groot aantal verschillende financierings en corporate finance trajecten begeleidt.

Recent Posts
Neem contact met ons op.