Nico Sickler

 In

Nico Sickler, all round financieel professional met ruim 30 jaar ervaring in het financieren van ondernemingen, in het bijzonder familiebedrijven; weet hoe daar de hazen lopen. Altijd op zoek naar de oplossing en bereid een extra stap te maken. Hij is sterk in Business Development en vernieuwend denken en beschikt over een uitgebreid netwerk.  

Nico Sickler studeerde Commerciële Economie aan de Heao te Utrecht. Kan ondernemende mensen, in het bijzonder DGA’s, verder helpen bij het maken van strategische keuzes en bij financieringsvraagstukken. Ook op het gebied van kredietverlening veel ervaring, zowel aan de uitvoerende als aan de fiatterende kant. Zijn laatste functie was clusterdirecteur voor ABNAMRO in Amersfoort met daarbij een agrarische unit. Daarvoor was hij actief als directeur van kantoor Rotterdam bij Fortis Commercial Banking waar ook een grote trade finance afdeling onder viel.

Nico beschikt over een groot zakelijk netwerk, dat hij graag inzet voor ondernemers. Hij is tevens actief als penningmeester bij Coöperatie Boer en Zorg die ondersteuning verleent aan 130 zorgboeren in Midden Nederland.   In zijn vrije tijd kunt u Nico vinden op de tennis- of golfbaan, wandelend of joggend met zijn hond in het bos.

Hij is te typeren als iemand met drive, passie, een groot gevoel voor klanten en die weet te overtuigen. Met verrassende ideeën komt hij tot doelgerichte klantoplossingen.

Recent Posts
Neem contact met ons op.