Reinier Kole

 In

Adviseur met meer dan 25 jaar ervaring in corporate finance en corporate recovery. Heeft succesvol vele herstructureringen begeleid.

Reinier Kole (1955) begon als assurantieadviseur en accountant bij de NMB, later ING. Hij heeft daar onder andere veel ervaring opgedaan in bijzonder beheer; bedrijven uit het faillissement houden. Toen hij bij de bank een hogere managementpositie aangeboden kreeg, besloot hij over te stappen naar BDO Accountancy, omdat vooral het contact met klanten hem aanspreekt. Daar leerde hij het vak van fusie- en overnamebegeleiding. Na een aantal jaar bij BDO begon hij voor zichzelf.

Wat Reinier toevoegt is meer dan 25 jaar ervaring in corporate finance en corporate recovery. Hij is iemand die rust brengt in lastige situaties. Hij is sterk analytisch, rationeel en probleemoplossend ingesteld. Hij houdt van uitdagingen en projectgericht werken. Persoonlijk contact met ondernemers vindt hij belangrijk, hij stelt zich graag dienend op.

Na zijn werk en zijn gezin is fietsen zijn grootste passie. Verder is hij actief binnen de Lions Club en geef hij veel cursussen op zijn vakgebied

Recent Posts
Neem contact met ons op.